Ένα όμορφο Σάββατο σε ένα υπέροχο χώρο με μια εξαιρετική δασκάλα, τη Samantha! Αυτό το Σάββατο η χάρη μου έφτασε μέχρι τη Μεταμόρφωση για να παρακολουθήσω το σεμινάριο Τούρτα Τσάντα με αληθινό cake και επιλογή κρέμας ανάμεσα σε τρεις γεύσεις. Η Samantha σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή με την ωραία ενέργεια και το φωτεινό χαμόγελο. Ο χώρος πλήρως οργανωμένος με πολλά εργαλεία για κάθε λεπτομέρεια και ανάγκη.

Γεμίζεις την κούπα με ζεστό καφεδάκι, τσιμπάς και ένα κεκάκι από τα χεράκια της Samantha και το σεμινάριο ξεκινά. Πολλές πληροφορίες αλλά όλα μοιάζουν εύκολα και εύλογα. Κι αν κολλήσεις κάπου υπάρχει βιβλιαράκι με εικόνες, ορολογία και συνταγές. Φυσικά και η Samantha είναι δίπλα σου να σου εξηγήσει, να σε βοηθήσει αλλά και να σε κάνει να νιώσεις σίγουρη ότι μπορείς να το κάνεις μόνη σου.

Το super σοκολατένιο mud cake της και η βουτυρόκρεμα γίνονται ένα και παίρνουν σχήμα. Οι φόρμες σιλικόνης μορφοποιούν τη ζαχαρόπαστα και έτσι απλά ένα cake μετατρέπεται σε 3D τσάντα croco! Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά και έχει φροντίσει για αυτό η Samantha που μοιράζεται μαζί μας όλα της τα μυστικά και λύνει απορίες.

Εντυπωσιάστηκα με την ζαχαρόπαστα Oh So Sweet που δουλεύεται εύκολα, δίνει ωραίο αποτέλεσμα και το ιδίως κόκκινο χρώμα ήταν εξαιρετικό. Για πρώτη φορά δοκίμασα το γυαλιστικό spray της PME που έδωσε μια φυσική γυαλάδα στην τσάντα.

Σε ευχαριστούμε για τη μοναδική φιλοξενία Samantha! Ανυπομονούμε για το επόμενο σεμινάριο σου!