Η τούρτα, το κεκάκι ή τo μπισκότo, δεν είναι απλά ένα γλυκό, είναι οι νότες που βάζουν μελωδία για να είναι η κάθε γιορτή ξεχωριστή.

Όλα ξεκίνησαν κάποια Χριστούγεννα, γιατί είναι η μαγεία της γιορτής που σε εμπνέει, και ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε, η αγάπη για την διακοσμητική ζαχαροπλαστική. Το πρώτο μπισκοτάκι με αυγόγλασο ήταν η απόλυτη καταστροφή, τα χρώματα κυλούσαν στα πλαϊνά, το σχέδιο χανόταν και μάλλον τα Χριστούγεννα εκείνα θα μέναμε χωρίς κέρασμα για τον Άγιο Βασίλη.

Ωστόσο δε θέλει κόπο, ούτε άγχος, ούτε στεναχώρια. Θέλει απλά να θυμηθείς πώς όλο αυτό ξεκίνησε για να το απολαύσεις. Με πολλές δοκιμές, υπομονή και πειράματα, καταλήγεις να δημιουργείς αποτελέσματα που ούτε καν ονειρευόσουν ότι μπορείς.

Τη ώρα που ψήνεις η κουζίνα γεμίζει γευστικές μυρωδιές! Η πιο ωραία στιγμή όμως ξεκινά μόλις ανοίξεις το ραδιόφωνο και αφοσιωθείς στη διακόσμηση των γλυκών σου, ότι γλυκό κι αν είναι αυτό, μπισκότο, τούρτα ή cupcake, με όποιο υλικό κι αν επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις, αυγόγλασο, βουτυρόκρεμα ή ζαχαρόπαστα. Η μουσική σε συντροφεύει στο πιο αποτελεσματικό άδειασμα του μυαλού, τη στιγμή που ένας μικρός καλλιτέχνης ξεπηδά και κάνει ζαχαρένιες εικόνες τις ιδέες, τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου.

Η επιθυμία να βάζεις χρώμα στην καθημερινότητα, να διατηρείς ζωντανό το παιδί που κρύβεις μέσα σου και όλο αυτό να το κάνεις για τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τοποθετεί τον πήχη ψηλά και γίνεται σκαλοπάτι για διαρκή βελτίωση. Μελετώντας τις τάσεις στο εξωτερικό, παρακολουθώντας σεμινάρια και δοκιμάζοντας νέες τεχνικές το αποτέλεσμα διαρκώς σε δικαιώνει. Το νιώθεις στα χαμόγελα αυτών που αντικρίζουν και γεύονται τις δημιουργίες σου.

Όταν δημιουργείς με αγάπη κανένα γλυκό δεν είναι απλά ένα γλυκό #NotJustaCake #NotJustaCookie #NotJustanEgg